Reconstrucția străzii Naționale cu amenajare de piste de bicicliști, reparație trotuare, renovare rețele de apeduct, amenajare spații verzi și instalare mobilier urban; reabilitarea Palatului de Cultură Ungheni și a zonei adiacente; reconstrucția Pieței Independenței într-o zonă pietonală cu elemente de atracții turistice – iată ce-și doresc unghenenii.

Cel puțin, anume aceste idei au fost votate cel mai mult în cadrul votului online privind modernizarea centrului municipiului Ungheni, desfășurat în perioada 4 – 15 iunie curent.

Alexandru Ambros
Alexandru Ambros

Primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, le-a comentat la festvitatea de premiere a autorilor ideilor respective, menționând că-și dorește la Ungheni ”ceea ce există în toată lumea – downtown, adică centrul orașului, acolo unde toată lumea converge, își dă întâlnire; să fie un ce loc de care să fim mândri cu toții”.

Potrivit lui, Ungheniul va avea o zonă pietonală, iar Palatul de Cultură se va transforma într-un centru cultural multifuncțional.

De notat că modernizarea centrului municipiului Ungheni se va face cu asistența financiară a Uniunii Europene, în cadrul Programului „EU4Moldova: regiuni-cheie”, implementat de PNUD și UNICEF Moldova.

Vedeți comentariile și explicațiile primarului Alexandru Ambros.

EU4Ungheni: proiecte pentru modernizarea centrului municipiului

În cadrul votului online privind modernizarea centrului municipiului Ungheni, desfășurat în perioada 4 – 15 iunie curent, au fost stabilite cele mai populare idei de modernizare a municipiului Ungheni.Este vorba de: – Reconstructia străzii Naționale cu amenajare de piste de bicicliști, reparație trotuare, renovare rețele de apeduct, amenajare spații verzi și instalare mobilier urban- Reabilitarea Palatului de Cultură Ungheni și a zonei adiacente- Reconstrucția Pieței Independenței într-o zonă pietonală cu elemente de atracții turistice.Reamintim că modernizarea centrului municipiului Ungheni se va face cu asistența financiară a Uniunii Europene, în cadrul Programului „EU4Moldova: regiuni-cheie”, implementat de PNUD și UNICEF Moldova. Vedeți cum comentează primarul Alexandru Ambros cele trei idei aflate în top.

Publiée par Primăria municipiului Ungheni sur Mardi 7 juillet 2020

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(1.645 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: