Grija pentru cumpărători – este o condiție primordială pentru Slavena Megamarket. Prin urmare, în legătură cu situația epidemiologică actuală din țară, magazinul anunță o extragere de premii în regim ONLINE.

La data de 30 mai, ora 11.00, fără a părăsi domiciliul, abonați-vă la următoarele resurse de internet și urmăriți transmisiunile online pe:

Și posibil, dumneavoastră veți deveni proprietarul unui super premiu!

Vă reamintim că, în perioada 11 martie – 15 mai, făcând cumpărături la Slavena Megamarket, în valoare de 299 lei și completând talonul detașabil de bon și plasându-l în lototron, fiecare cumpărător a devenit participant la extragerea super-premiilor, și anume:

  1. Certificate cadou pentru o achiziție unică la 1000 de lei la Slavena Megamarket – 3 unități.
  2. Cuptor cu microunde -1 unitate.
  3. Cuptor pentru pâine – 2 unități.
  4. Multifierbător (multicooker) – 2 unități.
  5. Scooter electric – 1 unitate.
  6. Bicicletă – 1 unitate.
  7. Laptop – 2 unități.
  8. Smart TV – 2 unități.
  9. Mașină de spălat vase – 3 unități.
  10. O vacanță pentru 2 persoane – 1 unitate. (Perioada și direcția vacanței vor fi stabilite împreună cu câștigătorul și numai după încheierea carantinei în țările, care ofer servicii de turism).

Lista tuturor câștigătorilor va fi publicată pe toate resursele de internet enumerate mai sus, inclusiv pe site-ul: Expresul.md și ziarul regional ”Expresul”, precum și în magazinul propriu-zis pe panourile informative. Durata așteptării câștigătorilor este de până la 45 de zile (până la data 13 iulie inclusiv). Fiecare câștigător aș putea să ridică premiul cu buletin de identitate și bonul câștigător.

Slavena Megamarket vă așteaptă pe toți pe adresa: municipiul Ungheni str. Decebal 19/B, în fiecare zi între ora 9.00  și 22.00 și vă îndeamnă să fiți prudenți și să respectați toate regulile de igienă.

Aveți grijă de dumneavoastră și de cei dragi!

(4.290 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: