Pe 22 mai, Gheorghe Popa, medicul-șef al filialei Sculeni a Spitalului Raional Ungheni, răpus de COVID – 19, a fost petrecut pe ultimul drum.

Și. cum, în această perioadă de criză, nu se permite să fie petrecut  și înmormântat așa cum e tradiția la moldoveni, zeci de doctori și asistenți medicali  s-au aranjat de-a lungul străzii centrale din Ungheni, păstrând distanța socială,  și au întâmpinat cortegiul cu flori. Astfel, cadrele medicale și-au arătat respectul pentru cel care a fost Gheorghe Popa.

Gheorghe Popa a fost înmormântat la Sculeni, acolo unde a muncit peste 40 de ani.

Reamintim că doctorul din Sculeni a decedat pe data de 20 mai, din cauza COVID – 19. Pe 10 mai, dânsul a fost transferat de la Spitalul Raional Ungheni la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din Chișinău, unde, în urma complicațiilor, s-a stins din viață.

Colegii de muncă îl descriu ca fiind un medic profesionist, un manager înțelept, un om gospodar și un bun familist, a dăruit dragoste celor din jur și s-a bucurat de dragostea și respectul celor ce l-au cunoscut-o și l-au apreciat.

„Nu a meritat Gheorghe Popa un asemenea rămas bun, tocmai în așa perioadă când mulți colegi și-ar fi dorit să-l petreacă pe ultimul său drum”, a spus Galina Turtureanu, șefa Centrului de Sănătate din Sculeni.

Medicului sef filiala Sculeni Popa Gheorghe a fost condus pe ultimul drum de colegii IMSP SR Ungheni

Publiée par Spitalul Raional Ungheni sur Vendredi 22 mai 2020

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(2.813 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: