Președintele Igor Dodon îi înmânează ordinul lui Andrei Alexeev

Directorul Spitalului Raional Ungheni, Andrei Alexeev, a primit ordinul ”Gloria Muncii” – ”pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție la perfecționarea procesului curativ-profilactic și înalt profesionalism”, se arată în decretul președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.
Ordinul i-a fost înmânat, într-o atmosferă festivă, pe 25 iulie.

Altor doi medici din Ungheni, pentru aceleași merite, li s-a conferit medalia ”Nicolae Testimițanu”.

Este vorba de Tatiana Morari, medic de familie la Centrul de Sănătate Ungheni, și Mihai Serbianu,  medic la Spitalul Raional Ungheni.

”Cu o deosebită onoare, am înmînat distincții de stat unor cetățeni ai Republicii Moldova, conferite anterior prin decrete prezidențiale, în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniile de activitate și merite în educarea tinerei generații în spiritul patriotismului. Acestea sunt persoane din diverse domenii, precum: militari care asigură securitatea patriei noastre, lucrători medicali care depun efort la supravegherea sănătății cetățenilor țării, veterani ai structurilor de forță, cercetași, reprezentanți ai aviației civile, precum și alte personalități care contribuie la dezvoltarea statului nostru.Am adresat tuturor sincere mulțumiri pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depun zilnic, pentru activitate și dedicație profesională. Am reiterat faptul că și în continuare voi decora persoane simple care s-au dedicat muncii și activității contribuind substanțial la dezvoltarea și edificarea statului nostru – Republica Moldova”, a postat șeful statului pe pagina sa de facebook.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(2.823 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: