Vasile Casian

Într-un interviu pentru EXPRESUL, Vasile Casian, primarul comunei Sculeni (Ungheni), a declarat că ultimul său mandat, al treilea la număr, a fost cel mai dificil. Dânsul a spus și de ce.

”De când moldovenii au ales în fruntea statului un președinte pro-rus, Occidentul ne-a cam închis robinetul”, a explicat, subliniind că în ultimii ani comuna a avut parte de mai puține proiecte investiționale.

Fiind întrebat care, totuși, a fost cea mai mare realizare din ultimul său mandat, Vasile Casian a recunoscut că nu ar putea să vă spună exact, dar că se mândrește cu faptul că a reușit să creeze la primărie o echipă bună și profesionistă, că a avut în permanență o comunicare deschisă cu cetățenii.

Deocamdată, dânsul a spus că nu știe dacă va candida pentru un nou mandat de primar, al patrulea. ”O să vedem. Cum va vrea Domnul și poporul”, a zis scurt.

Pe de altă parte, a menționat că nu orice primar s-ar descurca, căci ”tare e mare birocrația la noi în țară”.

”Am frică de faptul că un primar mai puțin experimentat ar putea să nu reușească. Iar noi ne-am propus pentru următorii ani proiecte destul de ambițioase”, a făcut o remarcă, la final, actualul primar de Sculeni.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(1.278 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: