Ludmila Guzun

La o zi după ședința extraordinară a Consiliului raional Ungheni, când a fost ales un nou președinte de raion, predecesoarea sa, Ludmila Guzun, în prezent deputată în Parlament, reacționează dur.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, dânsa se arată dezamăgită de foștii săi colegi, ”care au venit, la timpul potrivit în echipă doar pentru a-și păstra fotoliile, azi sărind deja în alta barcă, care, speră dânșii, să le asigure și mai departe confortul, fotoliile”.

Referindu-se la relația cu partenerii de coaliție raională, a subliniat că s-a străduit să fie corectă, doar că ei au ales să trădeze, explicând că „așa sunt circumstanțele”.

Ludmila Guzun nu a pregetat să vorbească și despre rolul autorităților de orice nivel:”Am crezut tot timpul că rolul este de a soluționa problemele cetățenilor”.

”Sarcina celor care au venit este de a căuta materiale compromițătoare, de a aduna denunțuri? Nu avem pentru aceasta organe de control, de drept?”, a întrebat, după care a adăugat: ”Nu trebuie să puneți să fiu urmărită, ascultată. Sunt gata să răspund pentru orice decizie, activitate pe care am realizat-o, doar în fața cetățenilor”.

La final, a făcut aluzie la o postare anterioară a colegului său din Parlament și fost contracandidat în Circumscripția uninominală nr. 16 Ungheni, Octavian Țîcu, care a srcis următoarele: ”Așteptăm demisia și investigarea „Troicii de la Ungheni” – Iulia Pancu, Igor Vrănescu și Petru Gherasimov, cât și cercetarea implicării deputatei Ludmila Guzun în intimidarea și persecutarea opoziției, soldate cu arestarea lui Gheorghe Petic, cu fabricarea dosarelor contra lui Corneliu Prepeliță și cu destituirea mai multor profesori și directori de școală doar pentru faptul că au avut alte viziuni politice decât cele ale guvernării oligarhice”.

”Regret, va respectam”, a scris Ludmila Guzun.

Reamintim că Ludmila Guzun este și lidera organizației teritoriale Ungheni a Partidului Democrat.

Vedeți cele doiă postări integral

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(1.710 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: