Alexandru alături de coechipieri de-ai săi

Soarta l-a pus la grea încercare pe Alexandru Tverdohleb, un tânăr de 25 de ani din Petrești.

În vara anului trecut, după o săritură nereușită în apă, și-a fracturat coloana vertebrală, fiind, de atunci, țintuit la pat.

Toate visele i s-au spulberat într-o clipă. Nu și speranța că, într-o bună zi, va reveni pe terenul de fotbal, el fiind și membru component al echipe locale de fotbal.

Frații săi și sora îi sunt alături mereu. Imediat ce au aflat că fratele lor ar putea să-și petreacă restul zilelelor într-un scaun cu rotile, au început să și acționeze.
Irina Tofan, sora lui Alexandru, a creat o pagină de stângere de fonduri, întitulată ”Întinde-mi mâna și Ajută-mă să mă ridic”, pentru a aduna banii necesari pentru un tratament în străinătate.

”Medicii din Republica Moldova au făcut tot ce a fost în puterile lor. Munca lor, optimismul lui Alexandru și rugăciunile noastre au făcut să depășim cele mai cumplite momente”, povestește Irina.

Nu se dau bătuți. Viitorul lui Alexandru depinde acum de suma de 92 mii de dolari. O clinică din Bangkok, Tailanda, ar putea să-l ajute.

”Medicii de aici l-au acceptat pentru tratament, oferindu-i șansa de recuperare prin implantarea unei unități portabile de electrostimulare+celule stem. Tratamentul poate începe imediat ce vom avea banii necesari”, spune Irina.

Suma de 92 mii de dolari este enormă pentru familie. De aceea au și apelat la ajutor.
”Alexandru face zilnic exerciții. Nu-l lăsăm nici pentru o clipă fără mișcare. Ne dorim să mergem cât mai repede la acea clinică, îi rugăm de toți cei ce pot să ne ajute”, spune și Petru, fratele lui Alexandru.

Prietenii au creat deja pe facebook o pagină întitulată ”Ajută-ne să Ajutăm” (Târg de caritate pentru Alexandru), unde anunță despre vinderea diverselor lucruri, donând mai apoi banii pentru Alexandru.

Cei care vor să doneze o pot face simplu, la următoarele conturi:
IBAN LEI: MD64MO2252ASV02235967100 Beneficiar: Pendus Alexandra;
IBAN USD: MD35MO2259ASV40817247100 Beneficiar: Pendus Alexandra;
PayPal: irinatofan1706@gmail.com;
GoFundMe:https://www.gofundme.com/6rozl74

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(1.055 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: