Este încă foarte tânără, dar are la activ deja numeroase realizări frumoase. Și asta, pentru că este foarte talentată.
Vorbim despre Elvira Viscun din Zberoaia. Pe 29 noiembrie, a atins vârsta majoratului.

În prezent, este elevă la Colegiul de muzică ”Ștefan Neaga” din Chișinău. Și-a lansat deja două piese proprii: ”Minte-mă” și ”You can’t tie me down” (Nu mă poți ține legată).
Prima a lansat-o recent, în această săptămână, iar cea de a doua – acum câteva luni.

În ajun de ziua ei de naștere, am vorbit despre succesele Elvirei cu mama tinerei interprete, Aliona Viscun, care i-a fost și este pilonul principal.
”Ca orice părinte, mă bucur mult de succesele și realizările fiicei mele”, a spus dânsa cu mândrie. Apropo, Aliona Viscun a știu că fata ei va fi cântăreață din prima clipă. De aceea și i-a dat numele Elvira, un nume de scenă, spune ea.

Elvira cântă de la cinci ani. Prima dată a urcat pe scenă la șase anișori. La vârsta de 12 ani a venit primul succes important: locul I la Festivalul-concurs ”Doina și Ion aldeaTeodorovici: O lacrimă și-un cântec pentru ei”, organizat la Nisporeni.
De atunci a tot adunat în palmares trofee și diplome de la concursurile raionale, naționale și chiar internaționale. Ultima realizare a fost premiul I la Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans ”Neghinița” din Bacău, România, care a avut loc recent.

Elvira are multe planuri grandioase, doar că până la realizarea lor recunoaște că este încă mult de lucru. Își dorește cu ardoare să-și facă o carieră în domeniul muzicii.

Și, pentru că e ziua ei, părinții Elvirei au venit cu un mesaj de felicitare pentru ea, dorindu-i mult succes în continuare, inspirație și realizarea tuturor viselor.

 

IMPORTANT: Să păstrăm dreptul de autor! Preluarea articolelor de pe site-ul Expresul.md se face doar până la 300 de caractere, indicându-se sursa (www.expresul.md – link activ). 
(230 vizualizări)