Centrul Reabilitare și Reintegrare Socială a Bătrânilor din Ungheni
Centrul Reabilitare și Reintegrare Socială a Bătrânilor din Ungheni

Dacă, până nu demult, Centrul de Reabilitare și Reintegrare Socială a Bătrânilor din Ungheni presta servicii doar pentru persoanele vârstnice din partea locului, iată că acum ușile Centrului sunt deschise pentru orice bătrân din orice colț al Republicii Moldova.

Există, însă, câteva condiții pentru a-i accepta.

Nu sunt acceptați doar bătrânii cu probleme grave de sănătate mentală sau cei țintuiți la pat.

”Perioada de ședere aici, la noi, este nelimitată, iar costul pentru o lună este de 4585,60 lei”, a specificat directoarea instituției, Nely Lupu.

Pentru beneficiarii centrului sunt create cele mai bune condiții: și alimentare de trei ori pe zi plus două gustări, și servicii de igienă, și fizioterapie. Centrul are o sală unde vârstnicii pot să facă sport, există și săli de recreere, și o cantină cu toate condițiile necesare. La dispoziția bătrânilor se află în permanență și medici, și asistenți sociali.

În prezent, din cele 21 de locuri 18 sunt ocupate.

”Ne dorim ca și cele trei locuri rămase libere să fie ocupate și facem tot ce ne stă în puteri ca bătrânii să se simtă aici confortabil, să beneficieze de tot ce e mai bun”, a spus, la final, Nely Lupu.

Centrul de Reabilitare și Reintegrare Socială a Bătrânilor din Ungheni este situat pe strada George Meniuc, 8 din municipiul Ungheni.

Telefon pentru informații suplimentare: 0236 24263

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(329 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: