This website uses cookies

We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you've provided to them or that they've collected from your use of their services. Please read more at our privacy policy page.Expresul

BAC 2018. Vedeți care sunt rezultatele elevilor nisporeneni

La Nisporeni, potrivit datelor Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, făcute publice, din cele trei licee, pe primul loc privind media examenelor se situează liceul din Grozești, aceasta fiind de 7,28. În schimb rata promovabilității este de 81,82%, ceea ce îl situează pe locul II. Din 33 de candidați, au fost promovați 27.

Liceul ”Boris Cazacu” din orașul Nisporeni are o rată de promovabilitate de 92,56%. Din 121 candidați, au fost promovați 112, iar media examenelor este de 6,74.

Pe ultimul loc se află liceul ”Mircea Eliade”, tot din orașul Nisporeni. Aici rata promovabilității este de 78,05% iar media examenelor este de 6,34. Din 41 de candidați au fost promovați doar 32.

”Rezultatele sunt mai bune decâ anul trecut și nu pot să-mi exprim nemulțumirea. Mă bucur că avem o creștere ușoară și la rata promovabilității, dar și la media examenelor. Am așteptări mari și de la candidații care vor susține examenele în sesiunea suplimentară”, ne-a comunicat Nina Sterpu, șefa Direcției Învățământ, Tineret și Sport din Nisporeni.

 

(83 vizualizări)