În septembrie 2017, a cântat pe tancul de la Cornești. Nu a fost un act de protest, ci unul… artistic. Peste jumătate de an, în martie 2018, l-am văzut deja pe scena celebrului concurs ”Românii au talent”.

Ungheneanul Eugeniu Cebotari, în vârstă de 25 de ani, a impresionat juriul, care l-a trimis în etapa următoare a competiției. El a primit patru de ”DA” și a ridicat publicul în picioare după ce și-a arătat măiestria la tobe.

”A fost foarte bine. Am scos un personaj din lumea mea interioară. Abia aștept să scot și alții din mine. Deja vom vedea ce ne așteaptă”, a declarat dânsul pentru ”Expresul” imediat după concurs.

A recunoscut că a rămas impresionat și de oamenii de acolo, de cei care lucrează asupra acestui proiect, de cei care prezintă, de cei care jurizează. Dar cel mai tare l-a impresionat sonorizarea. A fost, zice el, un sunet perfect pe scenă.

Cine este Eugeniu Cebotari?
Și-a petrecut copilăria și adolescența în orașul Ungheni. A absolvit Liceul ”Mihai Eminescu” din Ungheni și, concomitent, Școala de muzică, unde a studiat tobele (percuție) xilofonul și pianul. Cântă la tobe de aproximativ zece ani.
Este economist de profesie, fiind absolvent al Facultății de econimie și afaceri internaționale a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Este pasionat de actorie.

Părinții săi sunt mândri de ceea ce face fiul lor. ”Ei privesc lucrurile pozitiv, mă susțin în ceea ce fac, doar că s-au obișnuit atât cu faptul că două ore pe zi mă ocup în studioul meu personal, cât și cu nebunia ce zace în mine”, a răcut el o remarcă râzând.

”Rix Drummer”- proiect de suflet
Eugeniu și-a creat și un pseudonim de scenă – ”Rix Drummer”. Este, așa cum susține el, celălalt personaj din interiorul său.
L-am întrebat cum combină economia cu muzica. A răspuns că, așa cum i se pare, deja poate să le combine. I-a mai rămas să învețe cum să facă și bani din asta.

”Muzica este un instrument care te poate ajuta și-l poți folosi în afaceri. Devii cunoscut, ești respectat și… acționezi”, a explicat tânărul, după care a precizat: ”Deocamdată, eu cânt la anumite evenimente private, dar încă nu fac business din această pasiune a mea”.

Totuși, își dezvoltă propria afacere – online, aici, la Ungheni.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(580 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: