Copii și bătrâni s-au trezit, la început de februarie, cu poliția în prag. Nu a venit să cerceteze careva nereguli sau infracțiuni. A venit cu… daruri.

Este vorba de Caravana Națională de Caritate, care a ajuns și în raioanele Ungheni, Călărași și Nisporeni.

”E o continuare a caravanei de Crăciun. În acea perioadă, nu s-a reușit să fie împărțite cadourile în toate raioanele. Astfel, s-a decis ca acțiunile de caritate să fie continuate”, a explicat Lilia Covaliov, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție din Ungheni.

Potrivit dânsei, beneficiarii au fost selectați de către lucrătorii sociali, iar polițiștii, însoțiți de primari și preoți, de reprezentanți ai Asociației ”TerraValahia”, au împărțit cadourile.
Caravana a ajuns, pe 3 februarie, în șase localități din raionul Ungheni, împărțind produse alimentare, haine, jucării și dulciuri la 11 familii.

Și la Călărași, potrivit Veronicăi Jacota, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție de aici, s-au bucurat de daruri zece familii  nevoiașe din patru localități ale raionului.

De asemenea caravana a trecut și pe la Nisporeni. Mariana Bețivu, ofițer de presă la Inspectoratul General de Poliție, ne-a informat că aici au beneficiat de daruri zece familii din opt localități.

Astfel, Caravana Națională de Caritate și-a încheiat misiunea în cele trei raioane. Urmează deja să ajungă și la sudul Republicii Moldova, unde va împărți alte daruri.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(165 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: