Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi au descoperit, ascunse în parasolarul unui microbuz, două cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor române, care s-au dovedit a fi false.

În data de 10 ianuarie, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetățeanul moldovean Ruslan C., în vârstă de 31 de ani, conducând un microbuz cu care efectua o cursă pe ruta Republica Moldova – Germania.

Existând suspiciuni în privința acestui tânăr, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport. În urma efectuării controlului, au fost descoperite, în parasolar, într-o folie din plastic, două cărţi de identitate cu însemnele autorităților române, acestea stabilindu-se a fi false.

Cetățeanul Ruslan C. a declarat că a primit documentele de identitate false de la o femeie în raza oraşului Ungheni şi trebuia să le predea unei persoane în Germania, urmând să primească de la aceasta suma de 20 de euro.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii arii infracționale.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(223 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: