Un autobuz de pe ruta Soroca-Ungheni a lovit șase persoane chiar pe platoul de așteptare a autogării. S-a întâmplat între ora 13.00-13.30, în ziua de vineri, 24 noiembrie.

Potrivit martorilor, autobuzul a pornit brusc din loc, făcând șase victime.

”A mers vreo patru metri și a lovit câțiva oameni. Au fost deja două ambulanțe și i-au luat pe cei  grav răniți. Eu cred că șoferul nu a fost atent. Lumea, cum era grămadă, a avut de suferti”, a povestit unul dintre martori.
”Să zicem că-i vinovat șoferul, dar mă iertați, chiar să stai în fața autobuzului? Veniți în fiecare zi la gară să vedeți cum se comportă oamenii, cum stau pe carosabil, pe unde vor”, s-a inclus altul în discuție.

Șoferul autobuzului se afla în stare de șoc. ”Nu știu, nu țin minte”, doar atât a putut spune.

Pasagerii autobuzului care se îndreptau spre Soroca au rămas mai bine de o oră în frig. Încă nu știau cum vor ajunge acasă: li se va oferi un alt autobuz sau acesta, după investigațiile ce se impun, își va continua drumul.
Autobuzul nu a avut de suferit.

”Suntem o mulțime de studenți, așteptăm de vreo oră aici. Noi mergem spre Bălți cu acest autobuz. Am solicitat să ni se ofere alt transport, dar nu au de unde. Ce să facem?”, se plângeau aceștia.

Vom reveni cu detalii.

(19.935 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: