Un tânăr din Ungheni a devenit cunoscut și peste hotare. Presa britanică titrează: Man with no arms who uses his FEET to steer and accelerate is hailed the best driver in Moldova (…despite not having a licence!) 

În traducere: Un bărbat fără mâini folosește picioarele pentru a conduce și este cel mai bun conducător auto din Moldova (chiar dacă nu are permis de conducere).

Constantin Aga din Ungheni este cel care conduce mașina cu … picioarele. Și asta pentru că în urma unui șoc electric, în 2002, și-a pierdut ambele mâini, scrie  scrie dailymail.co.uk.

Acum, chiar dacă nu are un permis de conducere, se descurcă în orice situație. Și conduce mașina de mai bine de 10 ani. Iar cea care îi stă mereu alături, este soția lui.

 

Iar mai jos vedeți reportajul realizat de presa națională.

Conduce mașina cu…PICIOARELE

Și-a pierdut ambele mâini și a avut nevoie de o putere enormă de a reintra în normalitate și de a-și accepta destinul. Este povestea unui tânăr din Ungheni. Cu greu l-am convins că istoria sa de viata merită să fie cunoscută. Felul cum este tratat de autoritățile din Moldova l-a făcut să apară în fața camerelor.

Publié par Dimineata la RTR sur mardi 7 novembre 2017

 

 

 

(1.143 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: