Antreprenoarele din Ungheni, Călărași și Nisporeni au început cursurile la Academia de Business pentru Femei.

Lansarea  cursului de instruire antreprenorială din cadrul Proiectului „Business Academy for Women” a avut loc pe 24 octombrie, la Camera de Comerț și Industrie (CCI), filiala Ungheni, fiind organizat de  Organizația  pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și CCI.

Pe parcursul a trei zile, circa 25 de femei de afaceri din zona de Centru a Republicii Moldova, din raioanele Ungheni, Nisporeni, Călărași, și-au dezvoltat abilitățile de antreprenoare, au luat cunoștință de noi modalități de promovare, de studiere a pieței.
Ana Sochircă, coordonatoarea proiectului, s-a declarat satisfăcută de interesul pe care l-au manifestat antreprenoarelor prezente la eveniment.

Antreprenoarele au avut șansa să fie instruite de un expert în domeniu, Alexandru Negruță. Împreună, au discutat despre marketing și vânzări. ”Am încercat să le formăm noi abilități de a gestiona o afacere altfel. Or, aceste noțiuni – marketingul și vânzările – sunt vitale pentru orice afacere. Marketingul, de exemplu, este pus la nivel de top în cadrul unei companii și credem că e nevoie ca femeile să cunoască aceste aspect”, a specificat expertul.

”Femeile în afaceri este o temă în vogă. Sunt multe exemple de afaceri prospere, conduse de femei, care au reușit să crească în timp și în calitate”, a făcut o remarcă și Serghei Cladco, preşedintele Camerei de Comerţ și Industrie, filiala Ungheni.
Dânsul și-a arătat sprijinul față de aceste instruiri și, în mod general, față de femeile de afaceri.

”Puteți conta oricând pe noi. Cu orice ocazie, veniți și vă vom acorda consultanță și sfaturile necesare. Dacă nu vom putea noi să vă ajutăm, vom apela la alte structuri sau parteneri”, li s-a adresat femeilor prezente la instruiri.

Proiectul respectiv este finanțat de Uniunea Europeană, fiind implementat de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii, în parteneriat cu Centrul Internațional de Promovare a Femeilor în Business.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(92 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: