Angajații Poliției de Frontieră Sculeni au depistat o persoană cu un buletin falsificat, anunțată în căutare națională pentru comiterea unui furt în proporții deosebit de mari.

La sfârșitul săptămânii trecute, în zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră ”Sculeni”, la aproximativ 400 metri de râul Prut, pe direcția localităților Taxobeni – Șendreni, patrula Poliției de Frontieră a stopat pentru verificări un autoturism.

În cadrul legitimării persoanelor, una dintre acestea, un tânăr 22 de ani cu dublă cetățenie, a Republicii Moldova și României, a prezentat la control un buletin de identitate românesc, vizibil cu elemente de falsificare.

Ulterior, urmare a altor cercetări, s-a stabilit că persoana respectivă este anunțat în căutare de către organele de poliție pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 186, al. 5 Codului Penal al RM – furt în proporții deosebit de mari.

Documentul falsificat urmează să fie supus expertizei. Conform procedurilor de rigoare, tânărul a fost deferit Inspectoratului de Poliție Strășeni pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(137 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: