Pe data de 16 septembrie, ora 14.00, la Palatul de Cultură din Ungheni se planifică organizarea unui concert de caritate ”Din suflet pentru copiii cu autism”, pentru a colecta banii necesari pentru dotarea și activitatea cabinetului de terapie pentru autism. Costul unui bilet este de 100 lei. Haideți să întindem o mână de ajutor acestor copii!

Am mai scris anterior despre proiectul-pilot ,,Implicarea pentru autism” care presupune o terapie specială de care vor beneficias copiii cu autism. Asta, datorită Federației pentru Drepturi și Resurse în Autism din Republica Moldova.

”La Ungheni venim cu scopul de a deschide un cabinet ABA (terapie specială pentru copii cu autism), unde se va putea lucra cu ei. Vreau să spun că, în prezent, în Republica Moldova sunt doar două centre de acest fel și ambele la Chișinău. Dorim să preluăm modelul unuia dintre ele și să-l implementăm la Ungheni”, a declarat pentru ”Expresul” Aliona Dumitraș, director executiv al Federaţiei pentru Drepturi şi Resurse a persoanelor cu tulburări din spectrul autist din Republica Moldova.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(98 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: