Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu lucrătorii vamali au descoperit ascunse, în rezervoarele a două autoturisme, peste 17.000 de ţigarete, pe care doi cetățeni din R. Moldova încercau să le introducă ilegal în țară.

Astăzi , 04 septembrie, în jurul orei 8.00 dimineața, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-au prezentat pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităţilor de control, trei cetăţeni ai Republicii Moldova, cu autoturisme înmatriculate în Bulgaria și Lituania.

Pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unor controale amănunţite asupra celor două autoturisme, ocazie cu care a  fost descoperită în rezervoarele mijloacelor de transport, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră,  cantitatea de 17.180 ţigarete, marca Ritm, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, țigaretele, în valoare totală de 1.185 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 10.000 lei, a informat purtătorul de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi, comisar de poliţie, Lazăr Denis Mihaela.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(200 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: