Foto: Gheoghe Stratan
Foto: Gheoghe Stratan

Un autocar plin cu nuntași s-a răsturnat în această dimineață, pe la ora 5.30, în raionul Călărași. Autocarul, în care erau circa 60 de oameni, venea de la o nuntă din Nisporeni și se îndrepta spre Drochia.

La un moment dat, între localitățile Sipoteni și Bahmut din raionul Călărași, autocarul a derapat din cauza drumului îngust care este în reparație, dar și din cauza condițiilor climaterice.

”Pe acea porțiune de drum se circulă doar pe o bandă și în întâmpinare venea un alt automobil. Șoferul autocarului a încercat să se ferească, dar a nimerit cu o roată pe banda cealaltă, care este mai joasă decât cea pe care se circula”, ne-a povestit Gheorghe Stratan, șeful Inspectoratului de Poliție Călărași.

La locul accidentului au intervenit și pompierii. ”Deoarece autocarul s-a răsturnat pe o parte, noi ne-am asigurat că nu va avea loc nici o explozie în cazul în care ar putea avea loc scurgeri de motorină sau uleiuri”, a relatat Nicolae Steclari, șeful Secției Situații Excepționale Călărași.

Timp de patru ore aceștia s-au aflat la locul accidentului, până în momentul când autocarul a fost ridicat în poziția inițială. Între timp, pasagerii au fost transportați la Gara Auto pentru a-și continua drumul spre casă.

Potrivit șefului Secției Situații Excepționale Călărași, la spital au fost transportate 12 persoane, toate fiind în șoc psihologic, iar o persoană s-a ales cu multiple contuzii pe corp.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(900 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: