Corpurile neînsuflețite ale celor doi tineri din raionul Ungheni, care s-au înecat, săptămâna trecută, în Prut, fost aduse acasă.

Informația a fost confirmată de Ruslan Grecu, vicecomisar al Inspectoratului de Poliție Ungheni.
Potrivit dânsului, corpurile neînsuflețite ale celor doi tineri au fost găsite duminică, 6 august, pe malul drept al Prutului, în apropiere de comuna Golăiești, județul Iași, de către niște pescari.
”În acea zi, pe la ora 10:00, câteva persoane ce au venit la Prut să pescuiască, au observat cele două corpuri neînsuflețite. Imediat au anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ)  Iași, care, prin intermediul Poliției de Frontieră, au făcut legătura cu noi,  Inspectoratul de Poliție Ungheni”, a precizat Ruslan Grecu.

Au fost anunțați, ulterior, părinții, care, în aceeași zi de duminică, au mers la Iași pentru a-i identifica.
Vicecomisarul a mai spus spune că luni, 7 august, corpurile neînsuflețite au fost aduse acasă. ”Datorită conlucrării productive cu reprezentanții IPJ Iași, am confirmat operativ toate circumstanțele decesului și, în scurt timp, a fost posibilă și repatrierea”, a subliniat Ruslan Greu.
Reamintim că vineri, 4 august, doi tineri cu vârsta de 21 și22 de ani, locuitori ai satelor Boghenii Noi și Măgurele,  s-au înecat în râul Prut.

Angajații Inspectoratului de Poliție Ungheni atenționează cetățenii să fie prudenți și să se scalde doar în locuri special amenajate.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(342 vizualizări)

Tags: , ,

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: