Imagine: facebook.com

Centrul de formare pentru copii ”Academia Copiilor” din orașul Ungheni s-a reinventat. Pe 5 iunie, a inaugurat noul sediu și a fost prezentată noua echipă. La eveniment au venit numeroși părinți cu copii de mânuță.

Natalia Sajin, fondatoarea acestui centru, s-a referit și la activitatea anterioară. ”A fost un an de probă. Ne-am dat seama și ne-am convins că în orașul nostru e nevoie de o instituție care să lucreze cu cei mici. Timp de un an, am reușit să aducem exemple frumoase, copii care au studiat în academie, părinți mulțumiți și relaxați,căci copiii lor au fost ocupați, sută la sută, cu lucruri benefice”, a specificat dânsa, după care a adăugat: ” Mulțumesc echipei cu care muncim zi de zi, dar și celor apropiați, care mă susțin. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine timp de un an și împreună am reușit să creăm ceva frumos pentru orașul Ungheni”.

În anul curent, după experiența acumulată, s-a decis să fie puse la dispoziția copiilor noi servicii.

La evenimentul de inaugurare a fost invitat și primarul orașului Ungheni, Alexandru Ambros. Dânsul a avut doar cuvinte de laudă pentru o asemenea inițiativă și a promis că-și va aduce viitorii nepoți la academie.

”Atunci când este vorba de copii, asemenea idei, inițiative și implementări ne bucură foarte mult. Cred că, de astăzi, municipiul Ungheni are un alt statut. Chiar dacă nu există la noi instituții de învățământ superior, iată că avem Academia Copiilor. Deci, putem spune că avem deja o temelie pentru cei mici și suntem un oraș universitar. E o idee bună, care va da o culoare deosebită orașului”, a mai spus primarul.

Profitând de ocazie, dânsul a adus și stema orașului Ungheni, ce se regăsește într-un suvenir cu genericul: ”Ungheni 555”. și-a exprimat dorința ca aceasta să rămână la Academia copiilor, pentru ca toți copiii ce vor veni aici să ia cunoștință de ea.

Ziua a continuat cu o excursie în academie, dar și cu înscrierea copiilor pentru programul de vară. Instituția oferă un spectru larg de activități pentru toți doritorii. Aici pot veni și copii de cinci anișori, și adolescenți, cu vârsta de 12 ani.

Pentru toți se va găsi o ocupație, căci sunt prevăzute cursuri de limbi străine, dicție, artă teatrală, terapii prin joc, pregătirea pentru școală etc.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(151 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: