O după amiază de neuitat, o atmosferă minunată alături de copii frumoşi, părinţi iubitori, bunici grijulii şi angajați ai grădiniţei dedicaţi profesiei lor. În aceste note pozitive şi primăvaratice, am fost primită la gradiniţa “Guguţă” din Ungheni – un loc în care timpul se opreşte, iar viaţa prinde o alta culoare.

Este un mesaj pe care l-a postat pe pagina sa de facebook deputata Valentina Buliga.

Emilia Cucuruzac, directoarea grădiniței, a vrut să demonstreze încă o data că aici orice întâlnire are gust și culoare.

A invitat lumea la un cocktail și nu unul oarecare, dar ”La un cocktail cu Valentina Buliga”.

Cu această ocazie, șase familii tinere, care au copii la grădinița respectivă, au venit în fața celor prezenți cu tot ce au mai frumos și sfânt. Și-ai prezentat istora dragostei lor și rodul ei – copiii.

”A fost o idee concepută cu directoarea grădiniței ”Guguță”, Emilia Cucuruzac, la o întâlnire oficială, mai de mult.

Am vrut să organizăm ceva deosebit de întâlnirile tradiționale, pe care le au miniștrii sau deputații. Iată că ea a propus o întâlnire, întitulată ”La un cocktail cu Valentina Buliga”, iar eu am acceptat. Mi s-a părut o idee minunată”, a explicat pentru „Expresul” Valentina Buliga.

Dânsa a subliniat că vine cu drag la Ungheni, ori de câte ori este invitată. ”Nu m-am gândit niciodată la distanță, important e să găsesc aici oameni buni, oameni cu care să mă întâlnesc și de la care să mă inspir, să am ce învăța. Mă bucur că mă aflu din nou la Ungheni, că am întâlnit și de data aceasta familii și copii minunați”, a spus deputata.
Valentina Buliga le-a oferit celor șase familii și câte un dar: câte o carte de povești.

La final, au gustat cu toții adevărate cocktailuri, care au purtat numele familiilor concurente. Și copiii, și părinții lor au cântat, au recitat poezii și s-au simțit de minune.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(278 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: