Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Stela Grigoraș, alături de Președintele raionului Ungheni, Ludmila Guzun

Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Stela Grigoraș a vizitat ieri, 13 martie, Colegiul de Medicină din Ungheni. Printre altele, aceasta a făcut campanie de informare despre importanța Votului Uninominal, o campanie lansată de liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Despre aceasta scrie pe contul său de Facebook, deputatul PSRM, Ghenadie Mitriuc.

Iată mesajul lui integral:

Dragi prieteni,

Ieri, la Colegiul de Medicină din Ungheni, Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Stela Grigoraș, explica viitorilor lucrători medicali despre ” importanța deosebită” a votului uninominal la alegerile parlamentare, ceea ce este benefic pentru cei care au inițiat această propunere, în loc să spună ce a făcut bun în tot acest timp pentru cetățenii Republicii Moldova Guvernul , pe care ea îl reprezintă, și care a fost ales timp de 5 minute în miezul nopții. Dar după cum știm cu toții, Guvernul n-a făcut nimic altceva decît să majoreze tarifele și a înrăutățit situația oamenilor din Republica Moldova.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(299 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: