This website uses cookies

We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you've provided to them or that they've collected from your use of their services. Please read more at our privacy policy page.



Expresul

Lasagna cu pui

Ingrediente: un pachet foi de lasagna (le găsiți cu ușurință în magazinele mari din R. Moldova), un piept de pui, 150 ml suc de roșii, 300 g caș de oi sărat, 6 ouă, 300 gr smîntînă, 2-3 roșii, ardei grași, cîteva cepe albe, frunze de busuioc verde, sare, piper.

Mod de preparare:
Tocăm ardeii, roșiile și ceapa și le călim aproximativ 10 minute. Adăugăm sucul de roșii, condimentele și busuiocul tocat, continuînd fierberea încă 5 minute. Punem pieptul de pui tocat, amestecăm cu grijă și păstrăm vasul pe foc pînă ce carnea se pătrunde suficient.
Într-o tavă de cuptor întindem pe rînd, foi de lasagna, turnăm jumătate de cantitate din ouăle bătute cu smîntînă, presărăm brînză rasă, după care adăugam o parte din amestecul de piept de pui cu suc de roșii. Repetam operațiunea, așezînd în straturi foi de lasagna, brînză rasă, sos de roșii cu piept de pui tocat.
Se coace la 160 de grade timp de 45-50 de minte. Se servește caldă.

(11 vizualizări)