Imagine simbol: trm.md
Imagine simbol: trm.md

Orice-am spune, dar comunicarea, în secolul nostru, este foarte importantă. În ajutor ne vine, ce altceva decît… telefonul. La mare căutare sînt, mai ales, telefoanele mobile. Oriunde și oricînd poți vorbi cu ajutorul lor, fie că ești în cîmp, la magazin sau undeva la odihnă.

Și dacă nu-l aveți încă? Sau doriți să-l schimbați pe cel vechi?

Vă propunem, în continuare, cîteva informații despre prețul telefoanelor în magazinele noastre, în speranța că vă vor prinde bine.

Deci, cel mai simplu telefon îl puteți găsi la un preț de 300 de lei. E vorba de un telefon nou-nouț, nu dintre cele de mîna a doua. E un telefon foarte simplu, de la care poți să telefonați pe oricine, dar și să vă telefoneze oricine. În dependență de mărime, de design sau de firma producătoare, cele mai simple telefoane pot ajunge și pînă la 800 de lei. Să știți: astfel de telefoane mai au lanternă, radio și mașină de calcul.

Vă doriți mai mult decît doar să telefonați? De exemplu, internet. Atunci va trebui să scoateți din buzunar cel puțin 800 de lei. Sau 1000.

Pentru a naviga ușor pe rețele de socializare, pentru a vorbi pe skype cu cei dragi și a face poze de calitate, aveți nevoie de un smartphone, adică de un telefon care îndeplinește mai multe funcții. Specialiști le numesc telefoane ”deștepte”. Prețul lor variază între 2000 și 6000 de lei.

În caz că vă încurcă banii în buzunare, puteți să vă procurați telefoane de calitate superioară, care încep de la prețul de 7000 de lei și ajung pînă la 21500 lei – cel mai scump telefon, pe care l-am găsit în magazinele noastre. În afară de faptul că poți să suni și ești sunat, această categorie de telefoane mobile îți oferă posibilitatea să navighezi pe internet la o viteză foarte înaltă, egală cu cea a unui calculator. Ele au și o cameră video de calitate, și un sistem de funcționare foarte bun. Puteți să ascultați muzică, să jucați în diferite jocuri, aveți posibilitatea să citiți cărți în format electronic, să faceți fotografii de calitate. De asemenea, puteți să descărcați filme în telefon, să le priviți, puteți viziona on-line posturile de televiziune. Mai au și GPS, adică un sistem care ajută oamenilor să ajungă în orice loc necunoscut, datorită ”navigației” prin satelit. Ce mai, nu în zădar sîntem în secolul al XXI-lea.

Apropo, puteți găsi telefoane de orice fel și la piață. Nu uitați, însă, că ele, în bună parte, deja au fost folosite de către cineva și de aceea au un preț mai mic decît în magazinele specializate. Dar atenție, nimeni nu vă garantează că va funcționa perfect și un timp îndelungat.

Decizia vă aparține. Prețurile le cunoașteți deja. Dacă știți exact de ce aveți nevoie, nu vă rămîne decît să mergeți și să vă cumpărați telefonul cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

(4 vizualizări)

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: