This website uses cookies

We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you've provided to them or that they've collected from your use of their services. Please read more at our privacy policy page.Expresul

Ministrul Tineretului și Sportului în vizită la Primăria Ungheni

Joi, 14 martie, primarul orașului Ungheni, Alexandru Ambros a avut o întrevedere cu Ministrul Tineretului și Sportului în exercițiu, Octavian Țîcu, aflat într-o  vizită de lucru în orașului Ungheni .

În cadrul întrevederii, primarul orașului a prezentat situația din Ungheni la capitolul tineret și sport unde a făcut referință, atît la succesele înregistrate în aceste domenii, dar și problemele cu care se confruntă tinerii și sectorul sportiv din oraș.”Avem în orașul Ungheni o serie de instituții menite să ofere tinerilor atît suport, cît și vaste posibilități de a se realiza pe diferite planuri” a menționat Alexandru Ambros, primarul orașului Ungheni.

Octavian Țîcu și Alexandru Ambros au convenit asupra continuării conlucrării pe domeniile tineret și sport, prin inițierea de noi proiecte.”Ne dorim rezultate frumoase pentru tineri și sport, iar pentru a atinge aceste rezultate este nevoie de colaborare ” a conchis Ministrul Tineretului și Sportului, Octavian Țîcu.

Această a fost prima vizită oficială a dlui Octavian Țîcu în orașul Ungheni în calitate de Ministru al Tineretului și Sportului.

(1 vizualizări)