This website uses cookies

We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you've provided to them or that they've collected from your use of their services. Please read more at our privacy policy page.Expresul

VIDEO | Ziua sportului în satul Zagarancea

Captură: TV EuroNova

Sărbătoare sportivă a avcut loc aceste zile în satul Zagarancea raionul Ungheni. Primăria de aici a organizat pentru locuitorii săi deschiderea sezonului sportiv. Evenimentul s-a desfășurat pe stadionul din sat și a adunat sute de localnici. Tradițional, de ziua sportivului, satul Zagarancea, desfășoară cele mai populare genuri de sport din localitate: fotbal, tenis, mini-fotbal, damele, alergările la viteză, lupta pentru cocoș și lupta pentru berbec.

Deja nu este secret că în fiecare an la deschiderea sezonului sportiv cel mai sporit interes din toate competițiile sportive desfășurate este îndreptat spre lupta pentru berbecul viu, iar acest an nu a fost o excepție.

O premieră de ziua sportului la Zagarancea, venită la inițiativa primarului, Mihai Burlacu, a fost și desfășurarea unui campionat la deja cunoscutul joc de cărți printre moldoveni ”Bilot”, care a stîrnit un interes deosebit printre localnici.

Ca și în fiecare an deschiderea sezonului sportiv în satul Zagarancea urma să se încheie cu o horă mare de sărbătoare.

Sursa: TV EuroNova

(5 vizualizări)