Expresul

FOTO | Am îmbinat utilul cu plăcutul

La finele săptămînii trecute, echipa „Expresul” s-a deplasat la Rezina, pentru un schimb de experienţă la redacţia ziarului  „Cuvântul”. Timp de cîteva ore bune, s-a discutat despre organizarea muncii în redacţia unui ziar regional, despre lucrul cu reporterii din teritoriu, despre modalităţile de atragere a publicităţii, despre evidenţa contabilă etc.  „Ar fi extraordinar, dacă asemenea schimburi de experienţă ar avea loc în permanenţă, căci avem ce învăţa unii de la alţii”, a remarcat Tudor Iaşcenco, directorul publicaţiei periodice „Cuvântul”. Aceeaşi părere a reiterat-o şi Lucia Bacalu, directoarea ziarului „Expresul de Ungheni”.

De notat că vizita respectivă a fost posibilă, graţie unui proiect finanţat de Fundaţia Est-Europeană, din resursele financiare acordate de Agenţia Suedeză pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) şi Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Aşa cum se cuvine, după o muncă încordată, a venit şi rîndul odihnei.  Ne-am deplasat cu toţii la Mănăstirea Saharna, unde am trăit clipe minunate. Priviţi fotografiile şi vă veţi convinge.

Mulţumim redacţiei „Cuvântul” pentru ospitalitatea şi deschiderea de care a dat dovadă.

(1 vizualizări)