This website uses cookies

We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you've provided to them or that they've collected from your use of their services. Please read more at our privacy policy page.Expresul

Secretarul general al Partidului Democrat ia atitudine

„În calitate de alegător, condamn decizia lui Alexandru Ambros de a candida pentru un nou mandat de primar al Ungheniului pe listele PLDM, iar în calitate de secretar general al Partidului Democrat, o dezaprob”, a declarat  Vitalie Vrabie pentru „Expresul de Ungheni”.

Dînsul a menţionat că, înainte de alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010, a avut o înţelegere „aproape definitivă” cu Alexandru Ambros şi o promisiune din partea lui că va rămîne candidatul PD la funcţia de primar al oraşului Ungheni.

„Calific motivele pe care le invocă acum absolut irelevante. Decizia pe care a luat-o, de fapt, îl caracterizează şi ca persoană fizică, şi ca om politic. Se putea de discutat, de negociat. Cel puţin, ar fi putut să ne anunţe personal despre decizia respectivă”, a mai spus Vitalie Vrabie.

Fiind întrebat care vor fi acţiunile de mai departe ale organizaţiei teritoriale a PD, dînsul a spus: „Ne vom mobiliza şi mai mult şi vom veni cu un candidat pe cinste, cu o listă serioasă, ca să obţinem un rezultat electoral bun. Ne dorim să venim în număr mare în consiliul orăşenesc, pentru a putea rezolva problemele oraşului. Gestul pe care l-a făcut Alexandru Ambros ne-a întărit şi ne-a făcut mai hotărîţi în acţiunile noastre”.

Lucia Bacalu

(3 vizualizări)